OFERTE SPECIALE     

DESPRE NOI

Compania noastra, a fost infiintata in anul 2006 in Timisoara ca raspuns la cerintele pietei locale de produse tehnico-medicale si de ingrijirea a sanatatii si de atunci suntem responsabili de producerea si distribuirea pe teritoriul Romanie a unei game foarte mari de produse de acest tip. Intr-un timp foarte scurt, dupa patru ani de activitate, am ajuns unul dintre cei mai importanti distribuitori de profil din Romania si inca ne focusam pe dezvoltarea tehnologiei si a resurselor umane pentru a ne imbunatati sansele de a dezvolta noi produse si de a deveni cei mai buni. Raspunsul nostru rapid la cerintele clientilor nostrii ne-au ajutat sa avem succes si de aceea cautam in mod continuu noi solutii pentru imbunatatirea relatiilor cu acestia prin incheierea de parteneriate pe termen lung si prin furnizarea de solutii competitive si suport logistic necesar.

Pe langa grija pe care o purtam clientilor nostrii unul din cele mai importante aspecte care ne-au ajutat sa ajungem unde suntem astazi este grija fata de angajati. Acestia beneficiaza in mod constant de training-uri , sunt persoane foarte bine pregatite si putem sa va asiguram de efortul nostru permanent pentru mediul in care acestia lucreaza sa fie unul modern si sigur.

Prin eforturile pe care le depunem, am reusit sa dezvoltam o retea de distributie pe intreg teritoriul Romaniei iar principalul nostru obiectiv este sa ne dezvoltam reteaua de distributie si pe piata internationala.

Compania noastra oferta o gama foarte variata de produse cum ar fi:

- Produse textile medicale

- Orteze pentru toate tipurile de afectiuni

- Proteze pentru membrul inferior si membrul superior

- Echipamente pentru ingrijirea pacientilor la domiciliu

- Ciorapi elastici compresivi

- Mijloace si dispozitive de mers pentru persoane cu dizabilitati motorii precum si pentru varstnici ( fotolii rulante manuale si electrice, cadre de mers, carje subaxilare si cu sprijin pe antebrat, bastoane )

- Produse consumabile pentru spital ( campuri sterile pentru interventii chirurgicale, manusi chirurgicale, halate,bonete,masti de unica folosinta, seringi etc)


 

 
  Home   |   Despre noi   |   Oferte speciale   |   Cum comand?   |   Termeni si conditii   |   Sitemap   |   Contact
Copyright 2023 CENTRU-ORTOPEDIC.RO Toate drepturile rezervate.